17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Відбулось засідання ради оборони Волинської області
    П'ятниця, 28 липня 2017 15:29

    Відбулось засідання ради оборони Волинської області

    На початку засідання, Борис Климович повідомив, що на Волині продовжується робота у рамках програми «Безпечне місто – безпечна область». 18 липня поточного року відбулась робоча зустріч голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з керівниками правоохоронних органів, представниками бізнесу, де і обговорили потребу фінансування зазначеної програми задля встановлення системи відеоспостереження з метою запобігання вчиненню злочинів та їх оперативного розслідування.

    – Практика показує, що у тих областях, де програма уже діє – злочинність зменшується. Тобто, ми можемо у реальному режимі спостерігати за ситуацією, яка склалась в криміногенних зонах та оперативно реагувати, – зазначив посадовець.

    Окремо, Борис Кондратюк зазначив, що робота з покращення рівня територіальної оборони в області продовжується. З цього приводу звернувся і до голів райдержадміністрацій, аби на місцях відповідальні профільні служби теж активно працювали над цим завданням.

    Про стан підготовки військової частини 14-ї окремої механізованої бригади міста Володимир-Волинський, як стратегічно важливого об’єкта для області, повідомив т.в.о. командира військової частини Ігор Іванов.

    З доповіді стало відомо, що  під час відновлення боєздатності пункти постійної дислокації особового складу військової частини будуть розміщені у казармах та наметовому містечку. Окремо зазначив, що у Володимирі-Волинському уже введена заборона на продаж спиртних напоїв особам у військовій формі.

    Позатим, військовослужбовець повідомив про фінансове забезпечення ремонтних робіт, зроблене та заплановане. Так, нині проводиться фарбування основних приміщень, часткова заміна підлоги. Завершено відновлення  даху в одній із казарм та закуплено матеріали для відновлення системи водопостачання та водовідведення. Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства надало допомогу з пиломатеріалами для перекриття даху та підлоги. Окрім того, проведений частковий ремонт дорожнього покриття та вже укладено 50 тонн асфальту.

    Загалом, роботи з покращення територіальної оборони області тривають, спеціалісти профільних підрозділів та управлінь координують свою роботу в межах визначених повноважень.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

    Переглядів 2341
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua