19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>На Волині проведуть профілактику несанкціонованій торгівлі підакцизними товарами
    Четвер, 23 березня 2017 08:17

    На Волині проведуть профілактику несанкціонованій торгівлі підакцизними товарами

    В той же час начальник управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС в області Наталія Єлова дала негативну оцінку діяльності цієї комісії. Зокрема, наголосила, що під час перевірок у місті виявлені неодноразові факти порушення законодавства. Серед проблемних –  вулиця Брестська, де ведеться несанкціонована торгівля. Відтак, перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов рекомендував Ковельському міському голові надати роз’яснення щодо проведеної роботи та скласти конкретний план дій на другий квартал 2017 року.

    Опісля – перейшли безпосереднього до виборчого округу № 23. Як зазначили усі доповідачі, в районах, відповідно до розпорядження голови облдерадміністрації від 7 грудня 2016 року № 568 «Про комісію з координації дій державних органів, що здійснюють державний контроль за виробництвом і обігом підакцизних товарів (паливо, спирт, алкогольні напої та тютюнові вироби) в області», створені комісії, які здійснюють перевірки та моніторинг ситуації на місцях. Окрім того, всі представники влади на місцях зазначають, що факти порушень однозначно в районах є, але виявити їх не завжди вдається, адже повноважень у представників комісії недостатньо. Своєю чергою, перший заступник голови Маневицької районної державної адміністрації Андрій Бурак звернувся до представників контролюючих органів з проханням перевірити законність роботи газової заправної станції, що розташована на території селища. Відтак, відповідне звернення взято до уваги.

    Разом із тим Наталія Єлова дала детальну характеристику ситуації, що склалася, визначила ряд населених пунктів округу, де є «нульовий» та недостатній показник видачі ліцензій. Як позитивний приклад, працівник Державної фіскальної служби відзначила звернення сільського голови села Нуйно Камінь-Каширського району, відповідно до якого проведено перевірку. Як наслідок, до бюджету сільської ради надійшло 34 тисячі гривень.

    – Акцентую увагу, інформацію від ДФС отримано. Наше завдання – її проаналізувати. Спільно з сільськими головами провести профілактичні заходи. Відповідну інформацію надати голові обласної комісії до 1 квітня 2017 року. Поза тим, чекаємо від Вас пропозицій щодо більш ефективної діяльності районних комісій та пропозицій щодо внесення змін до законодавства у цій сфері. Закликаю всіх до співпраці, – зазначив Олександр Борисович.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

    Переглядів 2319
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua