20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Мати-героїня із Хмелівки
    Середа, 15 березня 2017 16:12

    Мати-героїня із Хмелівки

    У парі зі своїм чоловіком, Олегом Івановичем, виховують семеро дітей. Найстаршій донці нещодавно виповнилося 18 років, вона студентка Дрогобицького педагогічного університету. Найменшому, Артемкові, лише 11 місяців.

    Як відзначила секретар Хмелівківської сільської ради Тамара Волинець, – це прекрасна мати, яка себе присвятила дітям, адже сенс життя вбачає саме у щасливій сім’ї. А тому і старається виховати їх хорошими людьми та справжніми громадянами.

    - У чому секрет міцної родини? Не знаю, хоча душею, серцем відчуваю, найбільше нас об'єднує спільна турбота, спільна любов, праця і віра – віра в Бога, віра в себе, віра в свою родину – зазначає у своїй розмові наша мати-героїня. -  Чи важко сімох дітей ставити на ноги? З одного боку важко. Втім, нічого важкого тут і немає. Важко – це коли одна дитина або дві. Далі уже просто. Але щоб це зрозуміти, це треба пройти.

    Оксана Михайлівна також проявляє неабиякий художній хист, який завжди старається втілити у життя, а також розвиває таланти у своїх дітях. Найстарша донечка Катерина чудово співає та малює. Тішить своїми здобутками і син Іван, який уже 8 років навчається у музичній школі по класу фортепіано.

    Усі хлопці у сім’ї також справжні спортсмени, беруть активну участь у багатьох спортивних змаганнях, на яких неодноразово стають призерами.

    - Діти у Лукашевичів усі дружні та чемні – підтримує розмову директор Хмелівківської школи Оксана Цизь. – Вони завжди приходять на допомогу один одному, з повагою ставляться до своїх батьків, вчителів та й усіх оточуючих, беруть активну участь у позашкільних заходах.

    А ще Оксана Лукашевич прекрасна господиня. І у хаті, і на подвір’ї у неї завжди порядок. Починаючи із ранньої весни та до пізньої осені на її клумбі радують око різнобарвні квіти, від яких важко відірвати погляд. Хоче, щоб таким же гарним та чистим було й село у якому живе, тому завжди відгукується, коли треба зайнятися благоустроєм певної території.

    Завдяки своїй активній життєвій позиції встигає не лише навести лад у своєму обійсті, а й підтримати інших: коли допомогою, коли порадою, а іноді й просто добрим ласкавим словом.

    І от сьогодні ця чудова жінка удостоїлася нагороди «Мати-героїня». Привітала її з цією подією голова райдержадміністрації Наталія Василець.

    У своєму вітальному слові очільниця району зазначила, що унікальною цінністю та надзвичайною гордістю України є багатодітні родини. Це особливі сім’ї, бо дітям змалечку тут прищеплюють любов до праці, вміння берегти та підтримувати найкращі українські сімейні традиції.

    - Відома істина стверджує, що недостатньо лише народити дитину, її необхідно виховати доброю, чуйною, порядною людиною, дати  належну освіту і допомогти знайти своє місце у житті. А щасливі діти ростуть лише в дружній родині й під опікою щасливих батьків.

      Нехай це звання, яке Ви отримали, буде дійсно подякою від держави  за народження та виховання дітей, майбутнього України, -  наголосила керівник району.

    До слів привітань долучилися також секретар Хмелівківської сільської ради Тамара Волинець та директор місцевої школи Оксана Цизь.

    Приємним сюрпризом для нашої матері-героїні став музичний дарунок, який підготували працівники культури.

    Справжній героїзм жінки полягає у самовідданості, у тому, що все краще вона віддає дітям – тоді вони виростають людьми, якими пишається світ та їх рідна ненька. Можна годинами слухати, як з трепетом та любов’ю розповідає Оксана Михайлівна про свою сім’ю. У словах линуть нотки любові та хвилювання за кожного окремо та за всіх загалом. Їхні діти – їхнє багатство. Незважаючи на сьогоднішні труднощі, які є у кожного, сім’я щаслива. У їхньому домі завжди лунає щирий дитячий сміх. А це і є справжнє щастя.

    Переглядів 2574
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua