Версія для друку
П'ятниця, 10 лютого 2017 15:47

Відбулось відкриття Зарічанського дошкільного навчального закладу

Розділити радість із зарічанцями та привітати їх із чудовою подією завітали голова райдержадміністрації Наталія Василець, голова районної ради Роман Гук, депутат обласної ради Валерій Діброва, директор ТзОВ «Житлобуд - 2» Леонід Стефанович, , начальник відділу освіти, молоді та спорту  райдержадміністрації Оксана Бігун та голова Зарічанської сільської ради Ігор Пальонка. Для освячення закладу були запрошені священники УПЦ КП на чолі з єпископов Володимир-Волинським і Турійським Матфеєм.

Розпочалося дійство із перерізання стрічки, право на яке отримали високопосадовці. Далі усіх присутніх запросили на урочистий концерт. Малеча радувала гостей піснями та танцями, а представники влади, в свою чергу, дякували усім, хто долучився до такої важливої справи.

Голова райдержадміністрації Наталія Василець вручила Подяку генеральному підрядчику ТзОВ «Житлобуд-2» в особі гендиректора, Леоніда Стефановича. А також побажала усім діткам з радістю відвідувати ДНЗ, набиратися нових знань, а вихователям плідної праці та процвітання закладу.

Депутат обласної ради Валерій Діброва приїхав не з порожніми руками, а із подарунками та теж висловив подяку будівникам, очільникам області та району.

Владика Матфей, районний декан митр. протоієр. Євген Шевчук та настоятель Зарічанського храму о. Степан Цап освятили заклад, аби, як зазначив єпископ, тут завжди панували мир, добро, спокій та любов.

На завершення дійства усім бажаючим провели екскурсію по реконструйованому дитячому садочку.

Переглядів 2590

Галерея зображень