16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Березень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31      
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 15 березня 2022

    З 15 березня територіальні органи та територіальні підрозділи ДМС, ЯКІ ЗНАХОДЯТЬСЯ В БЕЗПЕЧНИХ РАЙОНАХ, де не ведуться активні бойові дії, відновлюють роботу з прийому та надання адміністративних послуг, зокрема, документів для оформлення ID-картки, закордонного паспорта громадянина України, посвідок на постійне та тимчасове проживання.

    Щодня наша армія дає відсіч окупантам на всіх напрямках, а оператори та провайдери продовжують забезпечувати українців мобільним зв'язком та інтернетом. А також відновлювати мережі в тих районах, де це можливо. Але, щоб зв’язок працював стабільно, закликаємо українців зменшити навантаження на мобільні мережі.

    У воєнний час складно зберігати стабільний психологічний стан, однак важливо пам’ятати, що це нормальні відчуття в таких умовах. Під час війни провину відчувають усі (!), хто безпосередньо не задіяний у порятунку країни. Війна – це, крім усього, атака на особистість. Не дозволяйте їй знищити вас морально! 

    Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що Уряд розширив можливості для людей отримати довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи. Змінами передбачено, що у період дії воєнного стану внутрішньо переміщена особа для отримання довідки може звернутися до територіальної громади або ЦНАПу. В подальшому також передбачена можливість подавати звернення про включення інформації до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб через Портал Дія.

    Міністр соціальної політики України Марина Лазебна повідомила, що за ініціативою Мінсоцполітики Уряд спростив процедуру перетину кордону для окремих категорій людей з інвалідністю і супроводжуючих їх осіб, а також посилив контроль за виїздом дітей з вразливих категорій. Згідно з рішенням Уряду, люди з інвалідністю мають право перетинати держкордон за наявності: довідки до акту огляду МСЕК, або посвідчення, яке підтверджує відповідний статус, пенсійного посвідчення чи посвідчення, що підтверджує призначення соціальної допомоги, або довідки для отримання пільг особами з інвалідністю, які не мають права на пенсію чи соціальну допомогу.

    Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради України проект Закону про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» (№ 7168). Документ передбачає продовження режиму воєнного стану ще на 30 днів із 26 березня.

    Вівторок, 15 березня 2022 10:19

    ЧАТИ ДОПОМОГИ ДЛЯ БІЖЕНЦІВ У ЄВРОПІ

    Австрія, Бельгія, Угорщина, Німеччина, Молдова, Румунія, Словаччина, Кіпр, Іспанія, Бразилія, Франція, Чехія, Італія, Швейцарія, Швеція, Данія, Польща, Словенія, Португалія, Латвія та Україна - зібрані сервіси, якими можуть скористатись біженці за кордоном та внутрішньо переміщені особи у наші державі. 

    Повний перелік гуманітарних коридорів евакуації на 15 березня:

    1. З Бердянська в Маріуполь вирушить колона з гуманітарним вантажем та автобусами для евакуації на зворотному шляху.
    2. Богданівка - Нова Богданівка - Велика Димерка – Зоря – Гоголів - Бровари...
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua