16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Червень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30  
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 01 червня 2018

    Щороку, в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії не тільки для дітлахів, але й для  дорослих. Святкували цей день і на Володимирщині.

    Розважальне дійство, організоване відділом освіти, молоді та спорту і відділом культури та туризму,  відбулося сьогодні, 1 червня 2018 року, на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с. Березовичі, на яке прибули також учні ЗОШ І-ІІІ ст. с. Хобултова та ЗОШ І-ІІ ст. с. Микуличі.

    Вже декілька років поспіль у Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості функціонує «Клуб учасників АТО», метою якого є допомогти військовослужбовцям адаптуватися до мирного життя. 
    Так, 31 травня 2018 року, у приміщенні Володимир-Волинської центральної районної бібліотеки, для учасників АТО було проведено презентацію книг про наших захисників, справжніх патріотів, які боронять незалежність та цілісність України на сході держави. Проводили захід Сулік Людмила Федорівна, директор Володимир-Волинської ЦРБ та Гричук Тетяна Олександрівна, провідний бібліотекар.

    Шановні друзі!

    Традиційно 1 червня разом із усім світом ми відзначаємо День захисту дітей.

    Піклування про підростаюче покоління, підтримка сім’ї, забезпечення та захист прав дітей — пріоритетні завдання державної політики України. Спільними зусиллями органів державної влади, місцевого самоврядування, громадськості та суспільства ми створюємо умови для цілісного і гармонійного розвитку дітей, дбаємо про щастя і благополуччя кожної дитини.

    Шановні волиняни!

    Як казав відомий англійський письменник та драматург Оскар Уайльд, «Найкращий спосіб зробити дитину хорошою – це зробити її щасливою». І сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, ці слова є надзвичайно актуальними. Адже дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя. Це – чудова пора сподівань та здійснення найзаповітніших мрій. А щира посмішка дитини – найбільше щастя у житті кожного із нас.

    Шановні жителі краю!

    Щороку у перший день літа міжнародна спільнота відзначає День захисту дітей. Немає кращої пори у житті людини, як дитинство. Цей прекрасний, безтурботний період залишає у душі кожного відголосок теплих спогадів, які протягом усього життя допомагають долати перешкоди та негаразди.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua