16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
              1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 13 квітня 2017

    Сьогодні, 13 квітня у залі засідань районної державної адміністрації відбувся І тур щорічного "Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець".

    Конкурс проводився за ініціативи Національного агентства України з питань державної служби. Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців, а також виявлення та заохочення найбільш професійно підготовлених працівників, які успішно та ініціативно виконують службові обов'язки, мають організаторські здібності, що ґрунтуються на сучасних знаннях.

    13 квітня відбулося засідання Антикризового енергетичного штабу області у відеоселекторному режимі, яке провів голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.
    На порядок денний були винесені питання: про завершення опалювального сезону 2016-2017 років в області та про стан розрахунків споживачів області за спожиті енергоносії. 

    12 квітня 2017 року відбулась чергова ХІІІ сесія Волинської обласної ради. В порядку денному майже 50 питань, найгостріше з яких – недопущення екологічної катастрофи регіонального значення через діяльність Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод». Саме тому на сесію приїхали активні жителі Люблинецької ОТГ та м. Ковеля.

    Нагадаємо, що директор Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод» Вадим Сухонос тривалий час отримував на переробку набагато більше сировини, ніж підприємство могло обробити. Окрім того, через технічну несправність обладнання, майже два місяці переробку відходів тваринного походження взагалі не проводило, але продовжувало звозити та складувати їх. Як наслідок, накопичено близько трьох тисяч тон сировини, а нині місто Ковель та увесь район опинився на межі екологічного лиха. Наразі проти керівника заводу порушили кримінальне провадження.

    На Волині успішно триває всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля». Зокрема, головою облдержадміністрації підписано розпорядження про продовження у 2017 році всеукраїнської акції «За чисте довкілля» на теренах Волині. 

    До основних завдань акції належить: озеленення та благоустрій населених пунктів, упорядкування кладовищ, меморіалів, пам’ятників, та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни, учасників АТО, прибирання узбіччя доріг, берегів річок та струмків, скверів та парків, стадіонів та дитячих майданчиків, висаджування саджанців дерев та кущів.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua