19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Січень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31          
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 06 січня 2017

    6 січня голова обласної державної адміністрації провів робочу нараду з очільниками районних адміністрацій та керівниками структурних підрозділів у форматі відеоселекторного зв’язку, на якій підвів підсумки першого робочого тижня нового року.

    П'ятниця, 06 січня 2017 12:23

    Бог багатий милосердям

    12 січня на Волині стартує дванадцятий щорічний благодійний Різдвяний телемарафон «Бог багатий милосердям» за участю церковних хорів, який ставить за мету збір коштів для дітей-сиріт та дітей учасників антитерористичної операції.

    П'ятниця, 06 січня 2017 12:16

    Увага! Зниження температури

    Шановні громадяни!

    Нагадуємо вам про основні фактори ризику, характерні для періоду низьких температур.

    Тривале перебування на вулиці може призвести до переохолодження. Звернуть увагу: на території Волинської області функціонують пункти обігріву, дані про розташування яких ви можете дізнатися на інтернет-сайтах органів місцевої влади. Подбайте про теплий одяг, шкарпетки та взуття, а також пам’ятайте, що до переохолодження найбільш схильні діти, люди літнього віку та громадяни у стані алкогольного сп’яніння. Не паліть на морозі, не виходьте на мороз без рукавичок та шарфу. Якщо відчуваєте переохолодження, негайно зайдіть до найближчого теплого приміщення. Якщо у вас зламалася машина на значній відстані від населеного пункту або в незнайомій місцевості, краще залишатися в ній та викликати допомогу по телефону або чекати іншого автомобіля. Під час сильного вітру вірогідність обмороження зростає. 

    Голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, відповідно до  розпорядження року № 549 від 30 листопада 2016 «Про деякі заходи, пов’язані з інформаційною безпекою України у Волинській області», зобов’язав відповідні органи центральної та місцевої влади провести перевірку місць масового відпочинку та скупчення людей на предмет припинення ретрансляції російських телепрограм, розповсюдження яких обмежене на території України. Відтак, хвиля перевірок прокотилася територією Волині.

    5 січня 2017 року, напередодні світлого свята Різдва Христового, у Волинському обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка відбулося свято обласної  Новорічної ялинки, на яке завітали дітки-сироти, неповносправні, дітки, позбавлені батьківського піклування та постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітки військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, що загинули під час виконання службових обов’язків,  діток із малозахищених та малозабезпечених сімей. 

    П'ятниця, 06 січня 2017 11:59

    2016-й мовою цифр

    Менша народжуваність, але й менша смертність, зниження рівня безробіття загалом й зростання в останні місці року, середня зарплата майже у 4 тис. гривень. Таким був минулий рік із точки зору статистки. Дані про соціально-економічне становище області у період із січня по листопад 2016 року оприлюднює головне управління статистики у Волинській області.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua