19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Червень 2016 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30      
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 14 червня 2016

    14 червня голова райдержадміністрації Наталія Василець взяла участь робочій зустрічі Голови Національного агентства України з питань державної служби Костянтина Ващенка з головами та керівниками апаратів райдержадміністрацій, керівниками територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, працівниками кадрових служб у форматі тематичної наради-семінару, яка відбулась у сесійному залі Волинської бласної ради. Зустріч проводилась з метою належного впровадження нового законодавства України "Про державну службу".

    13 червня голова райдержадміністрації Наталія Василець взяла участь у відеоселекторній нараді під головуванням голови облдержадміністрації Гунчика В.П. На розгляд на нараді виносилися питання про освоєння коштів за державною програмою  соціального захисту населення, яке постраждало від Чорнобильської катастрофи, про виплату одноразових допомог сім’ям загиблих на майдані та особам, які зазнали тяжких тілесних ушкоджень, про стан фінансування закладів профтехосвіти у 2016 році, про продовження в області процесу децентралізації влади та створення об’єднаних територіальних громад, про упорядкування вирубки лісу. Були поставлені завдання голови облдержадміністрації щодо вирішення актуальних питань житєдіяльності області на поточний тиждень.

    Під час щотижневої оперативної наради у голови райдержадміністрації, що відбулася 13 червня було розглянуто питання щодо звіту про проботу сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації, про хід оздоровчої кампанії в районі за минулий тиждень, а також про виконання бюджету району. Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району окреслили основні завдання над якими треба працювати протягом тижня, що почався. В ході проведення наради головою райдержадміністрації було дано ряд доручень.

    10 червня 2016 року в будинок культури с.Березовичі завітали діти із пришкільного табору «Лісовичок» на конкурсно-розважальну програму «Канікули, канікули, нам сумувати ніколи». Казкові герої - зачарований Мім (Вікторія Паламарчук) та весела Мімочка (Галина Паламарчук) всіляко розважали дітей. Учасники свята танцювали, відгадували етюди про тварин, брали участь у різноманітних конкурсах, естафетах, за що отримували призи. Наприкінці свята Мім та Мімочка нагородили усіх дітей шоколадними медальками.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua