23 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          

    Вже вкотре начальник районної військової районної адміністрації Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць й Оваднівський сільський голова Сергій Панасевич навідуються у Володимирську спеціальну школу Волинської обласної ради.

    Ось і сьогодні, 23 квітня, вони завітали до навчального закладу, де проживають та навчаються діти з особливими потребами, ознайомились із навчанням й побутом вихованців, а також передали керівнику закладу Тамарі Мазурук оргтехніку для використання у щоденній роботі.

    Вівторок, 23 квітня 2024 13:02

    Приємні порухи людської душі

    Важливим для кожної людини не забувати про тих, хто знаходиться у потребі через різні складні обставини життя і допомагати їм у міру своїх можливостей. Такі чутливі порухи людської душі є більш природніми для людської природи, ніж ненависть чи байдужість.

    І так приємно усвідомлювати, що в цей важкий для нашого суспільства час виявляють бажання та знаходять можливість допомогти потребуючим небайдужі люди, яких ми за звичкою називаємо волонтери, а простіше – ті, кому не все рівно й хто – добровільно, за покликом серця, поспішає зробити чергову добру справу.

    Ось знову, опікуючись потребами осіб з числа внутрішньо переміщених осіб, одинокими, багатодітними й малозабезпеченими людьми, такі волонтери передали до Великодніх свят 50 пакунків з продуктами харчування, які будуть передані працівниками районної державної адміністрації тим, хто цього потребує.

    Вагомі знання підтвердили учні навчальних закладів Володимирського району під час IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, які проходили з 18 предметів.

    Очно та дистанційно в них взяли участь 1 374 школярі зі всієї України і тому приємнішими є здобутки наших представників.

    Фондом Східна Європа спільно з Українським інститутом створено онлайн-курс «Історія українського громадянського суспільства» на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло!

    Цей курс – про суспільно-політичні події та процеси на шляху становлення українського громадянського суспільства.

    У районній державній адміністрації вакантна посада головного спеціаліста юридичного відділу апарату райдержадміністрації.

    Вимоги до кандидата:

    1. Освіта:

    - вища, не нижче ступеня бакалавра або молодшого бакалавра галузі знань «Право».

    2. Знання:

    - Конституції України;

    - Закону України «Про державну службу»;

    - Закону України «Про запобігання корупції»;

    - Закону України «Про місцеві державні адміністрації».

    - Цивільного кодексу України;

    - Господарського кодексу України;

    - Кримінального кодексу України;

    - Кодексу адміністративного судочинства України;

    - Земельний кодекс України;

    - Кодекс України про адміністративні правопорушення.

    3. Бажаний досвід роботи у юридичній сфері.

    За додатковими запитаннями звертатись до Охріменка Романа Івановича – заступника керівника апарату – начальника відділу управління персоналом та організаційної роботи апарату райдержадміністрації (контактний телефон – 0639830799).

    Понеділок, 22 квітня 2024 19:55

    ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО ВАКЦИНАЦІЮ

    З 24 по 30 квітня триває Всесвітній тиждень імунізації. Його мета — нагадати про важливість щеплень та роз’яснити людям як вакцини захищають організм від важких інфекційних хвороб, особливо для дітей.

    Вакцинація — це безпечний та ефективний спосіб захисту дітей та дорослих від небезпечних інфекційних хвороб та їхніх ускладнень.

    Згідно з Національним календарем профілактичних щеплень кожна дитина в Україні до 16 років має отримати щеплення від 10 небезпечних інфекцій: гепатиту В, туберкульозу, кору, паротиту, краснухи, дифтерії, правця, кашлюка, поліомієліту та гемофільної інфекції типу b. Дорослі мають кожні 10 років ревакцинуватися від дифтерії та правцю.

    Відзнаку районної влади за багаторічну працю та високий професіоналізм у роботі вручив заступнику начальника управління застосування пенсійного законодавства-начальнику відділу перерахунків пенсій № 1 Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Ларисі Величко начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач й привітав з ювілеєм, побажавши і надалі успішно трудитись на благо жителів Володимирського району.

    «Маю надію, що налагоджена співпраця між нашими структурами триватиме та приноситиме лише користь мешканцям нашого краю»,- сказав у вітальному слові Юрій Володимирович.

    Безкомпромісними та запеклими видалися змагання ІІІ (районного) етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу.

    22 квітня у Володимирському міському центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у боротьбу за право представляти наш район на обласному етапі зійшлись 11 команд.

    18-20 квітня у на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбулась Обласна спартакіада допризовної молоді.

    60 учасників із семи команд змагались у бігу на 100 та 3000 метрів, подоланні смуги перешкод, підтягуванні, плаванні, метанні гранати та стрільбі.

    Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи

    Як держава планує залучити їх до ринку праці?

    А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу.

    Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

    За інформацією Громадської організації «Доступно UA» більшість пошуковців з інвалідністю навіть не розглядають оголошення, якщо там не вказано, що роботодавець готовий взяти такого фахівця на роботу.

    Роботодавець же, зі свого боку, часто не готовий створити інклюзивні умови. Адже побоюється додаткових фінансових витрат, або йому банально бракує знань про те, як облаштувати робоче місце для такого працівника.

    Але давайте розвіювати ці стереотипи.

    Сторінка 1 із 559
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua